(Video)Live: Tirana mbulohet nga Bora,së shpejti edhe ne Maqedoni

Në kryeqytet këtë mbrëmje të ftohtë janari kanë filluar reshjet e dëborës. Për Tiranën ky fenomen natyror është i rrallë, dhe qytetarët e kryeqytetit e presin me entuziasëm rënien e dëborës.