Sapo u lansua në hapësirë raketa më e fuqishme në planet (VIDEO)

Sapo është lansuar raketa më e fuqishme në hapësirë.

Raketa e quajtur “Falcon Haevy” i SpaceX është raketa është tani raketa më e fuqishme në planet, transmeton TetovaSot.

Kompania “SpaceX” shpreson se kjo lloj raketa mund të përdoret ne të ardhmen edhe për të dërguar njerëz në Hënë, dhe ndoshta edhe në Mars.