Radoviçi midis Tirane: Skënderbeu ka qenë Ortodoks i Krishterë, dhe është nipi ynë

Një prift i quajtur Radoviq, para disa ditëve ishte ne Shqipëri ne një kishë ai ne prononcimin e ti tha se Skënderbeu ka qenë Ortodoks i Krishterë, dhe ka është nipi ynë.

Ndërsa kryeministria apo presidenti nuk ka reaguar fare me ketë, po paramendojeni nëse ne do te ofendomi dikën nga Serbia, si do te reagonte shteti i Serbisë?