Protestat ndaj Karimanit, Nuk do të ndalen deri në Dorëzimin e Mandatit

Protestat ndaj Karimanit, Nuk do të ndalen deri në Dorëzimin e Mandatit
Përkrahësit e denjë të Kasamit, Do të vazhdojnë me protesta kundër Nexhbedin Karimanit ky i fundit i cili iu dha Mandati nga Kreu aktual i Lëvizjes BESA, protesta në formë revolte ndal tij do të vazhdoj të jetë e qetë pa mos dëmtuar asgjë.

Ne do të vazhdojmë të protestojmë derisa Karimani të jep dorëheqje e ta dërgoi amanetin në vend .

Nuk do të lejojmë të keqpërdoren votuesit e Lëvizjes BESA, nga njerzit me hiptoteka të cilët kan agjenda nga “Nëntoka” dhe misioni i tyre i padefinuar dhe i paqartë që e dëmton Lëvizjen BESA thonë aktivistët e flaktë të Bilall Kasamit kryetar aktual i Lēvizjes BESA./gostivarilajm