Nuk ndalet Edi Rama, thotë se e krijoi UÇK-në/ carten Serbet dhe Ruset.!

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka bërë disa deklarata të çuditshme.

Kjo referuar një reagimi të Ministrisë së Jashtme të Federatës Ruse, Edi Rama ka deklaruar përfshirjen e Partisë Socialiste, në krijimin e UÇK-së.

“Ne kemi marrë parasysh një deklaratë të bërë më 14 janar nga Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama lidhur me përfshirjen e Partisë Socialiste të Shqipërisë (PS), në pushtet, në krijimin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK)”, thuhet ndër të tjera në një reagim të Ministrisë së Jashtme të Rusisë./Gazeta Infopress

Kryeministri Edi Rama duket se ka bërë disa deklarata të çuditshme.

Kjo referuar një reagimi të Ministrisë së Jashtme të Federatës Ruse, Edi Rama ka deklaruar përfshirjen e Partisë Socialiste, në krijimin e UÇK-së.

edi rama

“Ne kemi marrë parasysh një deklaratë të bërë më 14 janar nga Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama lidhur me përfshirjen e Partisë Socialiste të Shqipërisë (PS), në pushtet, në krijimin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK)”, thuhet ndër të tjera në një reagim të Ministrisë së Jashtme të Rusisë.

Duket se pas Olsi Ramës që i vodhi dronin Ballist Morinës, Edi Rama po i vjedh UÇK-në, Adem Jasharit.

Se ku do te ndalet Edi Rama me deklaratat e tij te çuditshme, do ta shohim në kohet ne vazhdim.