Njihuni me njeriun e parë pa zemër, i cili jeton pa rrahje zemre dhe pa puls (Video)

KUJDES! PAMJE SHQETËSUESE!
Fizikanët kanë zëvendësuar zemrën e një njeriu që është duke vdekur me një aparaturë të “rrymës së vazhdueshme”, duke dëshmuar se jeta është e mundur edhe pa rrahjet e zemrës.
Shihni videon e mëposhtme për më shumë: KUJDES! PAMJE SHQETËSUESE! VIDEO ↓↓↓