Ky është ish imami shqiptar që u bë ambasador dhe milioner (Dokumente)

Ish imami i Bashkësisë Islame të Kosovës, aktualisht i emëruar si Ambasador i Republikës së Kosovës në Riad, Rexhep Boja ka deklaruar poashtu pasurinë e tij në Agjencionin Kundër Korrupsionit.

FOTO GALERI
Në bazë të deklarimeve të tij, me një pasuri në vlerën mbi 715 mijë euro, ai hynë në grupin e njerëzve më të pasur në Kosovë.