Konkurs: ДТУ Њу Ејџ Компани punëson

punsim-1

New Age Company ofron një pozicion pune të sapo hapur për një kandidat me aftësi të mira komunikimi që do të bashkohen me ekipin tonë.

Nëse keni një eksperiencë minimale të shitjes ose prezantimit dhe kërkoni një sfidë të re, ne do të dëshironim t’ju njohim me të. Do të ishte mirë të jesh një lloj personi i cili lehtë komunikon dhe shpreh dhe gjithmonë rrezaton me energji pozitive.

Per me shum info kliko ne linkun:
https://kariera.mk/job/m7ThvrA-Z0e1BhTz2_drZQ/menadjer-za-prodazhba