Kjo është Shuma marramendëse që Mercedes ua dha puntorëve të vet!!

Pronari i Mercedes, Daimler, ka shitur numër rekord të automjeteve në 2017, dhe një pjesë e fitimit do t’i paguhet llogarive të punëtorëve.

Daimler vitin e kaluar shiti gjithsej 3.3 milionë automjete në të gjithë botën, ose 9% më shumë krahasuar me 2016.
Një rezultat i tillë reflektoi edhe në bonuset vjetore, të cilat kompania ua paguan punonjësve të vet, të cilat u rritën me 300 euro krahasuar me një vit më parë dhe arrinin në 5,700 euro. /kp/Telegrafi
Për të na ndihmuar në funksionimin tonë ju lutemi shtypeni hapsirën reklamuese më poshtë.. Ju faleminderit