FOTO+VIDEO/ “Vaska të mbushura me para, supermakina e tigra… Jeta e Shqiptarëve pasanik

Jeta luksoze e fëmijëve të pasanikëve shqiptarë vijon të tërheqë vëmendjen e mediave të huaja. Daily Mail në një artikull, që e shoqëron me fotot e postuara në rrjete sociale nga fëmijët e pasanikëve shqiptarë, shkruan “Vaska të mbushura me para, supermakinat e tyre dhe tigra që mbahen si kafshë shtëpiake. Tani fëmijët e pasur të Shqipërisë duan të tregojnë me mburrje stilin e tyre tepër luksoz të jetës në Instagram”.


para-shqiptare-e-rinje para-shqiptare-e-rinje para-shqiptare-e-rinje para-shqiptare-e-rinje para-shqiptare-e-rinje para-shqiptare-e-rinje para-shqiptare-e-rinje para-shqiptare-e-rinje