Dy prifterninjë puthen mes veti, paramendojeni nëse do te ishin “Hoxhallarë”, Berat Buzhala do bënte gërrdi..

Gafet nga Priftërinj Buzhalla çuditërisht i heshtë dhe kurrë nuk i spikatë, ne ju sjellim si shembull një video skandaloze të priftërinjve grek duke u puthur, shikojeni videon ne linkun më poshtë:

Duke klikuar ne hapësirën më poshtë shikoni të plotë videon ⬇⬇⬇