Ali Ahmeti gëzon besimin më të madh si politikan i shqiptarëve në Maqedoni

sela-ahmeti-kasami-1

Në një anketë të fundit realizuar nga portali “Alboportali”, e ku janë vendosur gjashtë politikanë shqiptarë të Maqedonisë, pesë kryetarë partishë dhe vetëm një jo-lider partiak, lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti, ka dalë politikani më i pëlqyer, përcjell FLAKA.

ahmeti--1